Management

In ons dagelijkse werk vormt de mens ons uitgangspunt. We zorgen ervoor dat we burgers, zorgaanbieders én onze eigen mensen zo goed mogelijk ondersteunen en hierin continu blijven verbeteren. Je zet medewerkers in hun kracht. Inspireert mensen om het beste uit hunzelf te halen. Ook draag je bij aan een veilige omgeving waarin iedereen ideeën naar voren kan brengen en er naar elke collega, burger of ketenpartner wordt geluisterd. 

Bekijk onze vacatures

Lerende organisatie

Samen met het managementteam bouw je aan de ambitie van onze organisatie: dienstverlening met de menselijke maat waarbij we maatwerk toepassen wanneer een situatie daarom vraagt. In onze lerende organisatie tonen collega’s eigenaarschap, staan ze voor vakmanschap, werken ze samen en denken en handelen ze klantgericht. Dit betekent dat managers ruimte en vertrouwen geven, openstaan voor ideeën en we met elkaar onderzoeken hoe we onze processen en dienstverlening verder kunnen verbeteren. Leren doen we van collega’s binnen de organisatie, maar ook van burgers, ketenpartners, de toezichthouder en opdrachtgever. Vanuit een intrinsieke motivatie doen we het samen elke dag nét een stukje beter.

Verbinding, continuïteit en stabiliteit

Als manager draag je bij aan onze ambitie door vanuit je coachende en faciliterende manier van leidinggeven te zorgen voor verbinding, continuïteit en stabiliteit. Hierbij voel je precies aan wat je teamleden nodig hebben om hun werk goed te kunnen blijven doen. Samen met je team draag jij bij aan de organisatiedoelstellingen. Je blik houdt niet op bij de grenzen van je eigen team, maar je werkt voortdurend samen met andere afdelingen binnen onze organisatie.

Jij zorgt voor groei. Van jezelf, collega’s en de organisatie. Daar geven we je graag de juiste tools bij. Zo hebben onze managers zich de afgelopen tijd vastgebeten in onderwerpen als Profile Dynamics, reflectiesessies, leidinggeven op afstand en inclusief leiderschap.

Heb je doorgroeiambities? Binnen het CAK hebben we verschillende functies in het managementteam, van teamleider tot directeur. En zijn er verschillende regelingen. Kortom; genoeg groeimogelijkheden!

Relevante vacatures

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor onze job alert