Nieuws

 • Dag van de Publieke Dienstverlening: samen werken aan vereenvoudiging

  29 juni 2023

  Het uitwisselen van data en kennis om burgers verder te helpen en maatschappelijke vraagstukken zoals schulden aan te pakken? Het kan! Over dit onderwerp gingen we op de Dag van de Publieke Dienstverlening in gesprek met ruim 30 gasten uit politiek, beleid, uitvoering, bedrijfsleven en de samenleving.

  Bekijk de samenvatting over de dag van de publieke Dienstverlening
 • CAK biedt politiek zes oplossingen aan om burgers verder te helpen

  22 juni 2023

  Vandaag brengen wij onze jaarlijkse Stand van de Uitvoering uit. Hierin signaleren wij aandachtspunten in de uitvoering naar de Eerste en Tweede Kamer, die volgens ons vanuit maatschappelijk perspectief en met oog op dienstverlening aan burgers beter kunnen.

  Lees het artikel
 • Samenwerkings- verband met CAK wint Good Practice Award 2022

  25 november 2022

  Het initiatief ‘Digitale inclusie: Leave no one behind’ van de Manifestgroep – waar het CAK onderdeel van is – won donderdag 24 november de Good Practice Award 2022.

  Lees het artikel
 • CAK sluit zich als eerste publieke dienstverlener aan op Schuldenknooppunt

  18 november 2022

  Op woensdag 16 november ondertekende CAK-bestuursvoorzitter Hans Ouwehand een aansluiting op het Schuldenknooppunt. Een aansluitovereenkomst om burgers met schulden sneller en efficiënter te kunnen helpen.

  Lees het artikel
 • Jaarbericht 2021

  11 oktober 2022

  Wij kijken terug op een jaar waarin een stevig fundament is gelegd waarop we de komende jaren kunnen verder bouwen. Waarin we stappen hebben gezet in het bieden van dienstverlening met de menselijke maat. En waarin we groeien naar een lerende organisatie.

  Lees meer over ons jaarbericht