Meer vakgebieden

Ben je een HR- of communicatiespecialist, bestuurs- of beleidsadviseur, administratief of financieel medewerker? Welke specialisatie je ook hebt, bij het CAK lever je een belangrijke bijdrage aan de zorgvuldige uitvoering van onze wettelijke taken voor ruim 1,5 miljoen burgers. Je werkt vanuit je eigen expertise samen met diverse specialisten. Om het zo elke dag samen beter te doen. Hierbij is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en/of doorgroeiambities.

Bekijk onze vacatures

Diverse afdelingen

  • Bestuurszaken adviseert op bestuurlijk, organisatorisch en juridischgebied. Als adviseur bestuurszaken behandel je voor onder meer de raad van bestuur zaken met diverse bestuurlijke en juridische onderwerpen.
  • De afdeling communicatie houdt zich bezig met de identiteit en het imago van het CAK. Hier kun je je onder meer focussen op interne en externe communicatie, pers & pr, woordvoering, merkstrategie en -bewaking, arbeidsmarktcommunicatie en de organisatie van events.
  • Bij de afdeling internal audit zorg je ervoor dat we onze doelstellingen behalen met een systematische en gedisciplineerde aanpak voor het evalueren en verbeteren van de effectiviteit van governance-, risicomanagement- en beheerprocessen.
  • Bij onze ambitie passen professionele en flexibele medewerkers. Human resources speelt hierbij een belangrijke rol. Als HR-specialist zorg je samen met de organisatie voor een goed werkgeverschap en het aantrekken van de juiste mensen.
  • Bij strategie & beleid speel je actief in op kansen en bedreigingen vanuit de omgeving. Dit doe je op basis van onze missie, visie en strategische doelstellingen. Op strategisch niveau onderhoud je relaties met alle relevante partijen. Ook ondersteun je de bestuurders en het directieteam met advies over lopende en toekomstige dossiers.
  • De afdeling financiële services is verantwoordelijk voor de kwaliteit en inrichting van het grootboek bij het CAK. Hier heb je onder meer contact met interne- en externe incassopartijen en draag je bij aan de verbetering en ontwikkeling van onze financiële services en de verantwoording naar buiten.

Relevante vacatures

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor onze job alert