Onze vakgebieden

Met onze betrokken collega’s zetten we ons elke dag in voor een zorgvuldige uitvoering van onze wettelijke taken. Die collega’s dragen hun steentje bij als financieel controller of medewerker klantcontact, maar ook als softwareontwikkelaar, HR-adviseur of manager van een afdeling. En dat is nog lang niet alles. Ontdek wat jij bij het CAK kunt doen.

 • ICT & Data

  Of je nu een softwareontwikkelaar, analist, tester of securityspecialist bent: bij het CAK bouw je mee aan ons continu ontwikkelende IT- en datalandschap en lever je een belangrijke bijdrage aan het beschermen van de gegevens van burgers.

  Lees meer
 • Financieel

  Als financieel specialist draag je bij aan een optimale verantwoording over de uitvoering van onze wettelijke taken en regelingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat dit tijdig, juist en volledig gebeurt.

  Lees meer
 • Management

  In ons dagelijkse werk vormt de mens ons uitgangspunt. Burgers, zorgaanbieders én onze eigen mensen willen we zo goed mogelijk ondersteunen. Dit is een continu leer- en verbeterproces waarbij jij als manager een belangrijke rol speelt. Jij draagt bij aan de groei van medewerkers en de organisatie.

  Lees meer
 • Meer vakgebieden

  Staat jouw specialisme er niet tussen? Geen zorgen. Bij het CAK werken nog veel meer specialisten aan het verder verbeteren van onze dienstverlening. Denk aan HR-specialisten, bestuursadviseurs, communicatie- en administratief medewerkers.

  Lees meer