Financieel

Het CAK werkt als publieke dienstverlener met publieke gelden. Met het innen van de (eigen) bijdragen en premies, de financiering van de zorginstellingen en de afrekening van zorgkosten gaan vele miljarden gepaard. Het is daarom extra van belang dat we ons transparant en actief verantwoorden over deze geldstromen en onze resultaten. Als financieel specialist lever jij hieraan een belangrijke bijdrage.

Bekijk onze vacatures

Het CAK 'in control'

Als finance-specialist draag je bij aan een optimale verantwoording over de uitvoering van onze wettelijke taken en regelingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat dit tijdig, juist en volledig gebeurt. Het is belangrijk dat we als organisatie verder ‘in control’ komen en blijven. Dit betekent dat we risico’s en afwijkingen zo veel mogelijk willen beperken en voorkomen. Dit doen we aan de hand van het ‘Three Lines of Defense’ risicomanagementmodel (3LoD). Zo kunnen we op een zorgvuldige manier blijven omgaan met publiek geld.

Verschillende afdelingen

Binnen het vakgebied Financieel kun je afhankelijk van je specialisatie of interesse aan de slag bij verschillende afdelingen en teams. De afdeling Finance & Control bestaat uit de onderdelen Financial Accounting, Treasury en Concern Control. Binnen Finance & Control heb je veel afstemming met andere teams van de afdeling. Finance & Control is steeds op zoek naar een verdere digitalisering en rapportages afgestemd op de gewenste stuurinformatie. Een belangrijk team dat bijdraagt aan het verder in control komen van het CAK.

De afdeling Risk & Compliance zorgt ervoor dat we als organisatie risico’s op een integrale en systematische manier kunnen beheersen en bestaat uit vier teams: Financial Risk & Compliance, IT Risk & Compliance, Operational Risk & Compliance en Bureau Integriteit & Fraude. Daarnaast kun je als controller of medewerker betalingsverkeer bij een specifieke regeling werken. 

Uitdagend en afwisselend

Maatschappelijke en politieke ontwikkelingen vragen soms om snel resultaat en maken je werk uitdagend en afwisselend. Ook ben je als specialist op het gebied van finance een sparringpartner voor collega’s van verschillende afdelingen en het management. Op welke afdeling of in welk team je ook aan de slag gaat: binnen Financieel vind je een grote diversiteit aan functies én volop mogelijkheden om te investeren in je eigen groei en ontwikkeling.

Relevante vacatures

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor onze job alert