Contact

Wil je meer informatie over een vacature of werken bij het CAK? Onze recruiters staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons ook bereiken via recruitment@hetcak.nl. Bent u klant van het CAK? Neemt u dan contact op via een van de contactformulieren of telefoonnummers op www.hetcak.nl

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze vacatures en nieuwsberichten over werken bij het CAK.

Bereikbaarheid:

Ons kantoor zit aan de Prinses Beatrixlaan 7 in Den Haag.
Bezoekers van het CAK moeten zich kunnen identificeren met een origineel en geldig legitimatiebewijs. Neem daarom altijd je rijbewijs, paspoort, ID-bewijs of Rijkspas mee.

OV
Het CAK is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Door de centrale ligging tussen NS stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI, zijn we lopend goed bereikbaar vanaf deze treinstations. Vanaf deze stations, maar ook vanuit Zoetermeer en Rotterdam, kan de RandstadRail genomen worden. Randstadrail 3 en 4 stoppen voor de deur en Randstadrail E stopt op Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI. Plan je reis van te voren  op 9292.nl.

Auto
Het CAK is gelegen naast de Utrechtse Baan en is dus goed bereikbaar met de auto.
Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht:

  • Neem op de A12 afslag 2 richting Centrum/route zuid/Station Centraal. Houd rechts en sla op de kruising rechtsaf naar de Juliana van Stolberglaan.
  • Neem op de Juliana van Stolberglaan na ongeveer 400 meter de eerste afslag naar rechts. Dit is de Prinses Beatrixlaan.
  • Na het Conservatorium aan je rechterkant volgt een hoog kantoorpand. Het CAK staat na dit pand rechts van je.
Bij het CAK aangekomen neem je de oprit naar onze parkeergarage. De oprit is aan de voorkant van het gebouw, naast onze hoofdingang. de slagboom gaat open via herkenning van jouw kenteken. Geef daarna bij het hek via de intercom jouw naam door en de naam van de persoon met wie je een afspraak hebt. 

Via het trappenhuis of de lift kom je bij de receptie. Bij de receptie meld je je met een geldig legitimatiebewijs.

Het aantal parkeerplaatsen voor bezoekers is beperkt. Bespreek vooraf met je contactpersoon of er een parkeerplaats beschikbaar is en geef jouw kenteken door. Als je toch geen gebruik maakt van de parkeerplaats horen wij dat graag van tevoren.


Bekijk googlemaps