Over het CAK

Met ons werk zijn wij voor 1,5 miljoen burgers een van de gezichten van de overheid. Wij zetten ons iedere dag in om dienstverlening met de menselijke maat te bieden. En een bijdrage te leveren aan de betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg. Dat geeft een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Voor wie wij werken? Bijvoorbeeld voor mensen die een eigen bijdrage voor hulp bij het huishouden of verblijf in een zorginstelling betalen. Op reis gaan met een medicijnverklaring. Of mensen die anders buiten het zorgstelstel vallen.

Zo doen we dat

Dit is werken bij het CAK

Werken met de menselijke maat

Dienstverlening met de menselijke maat. Dat is onze norm en daar draag jij met je werk aan bij. Direct of indirect. Dat vraagt om betrokkenheid, inlevingsvermogen, wensen en behoeften signaleren en onze dienstverlening hierop afstemmen. Daar gaan we samen voor.

Lees meer over ons

Blijven leren en ontwikkelen

Je bent een professional die openstaat voor verandering en vernieuwing en die zich continu blijft ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig, evalueert, leert van situaties en bekijkt elke dag wat er beter kan. Samen zijn we een lerende organisatie. 

Lees meer over ons

Ruimte en vertrouwen

Jouw werk heeft impact op burgers, collega’s, op onze gezamenlijke resultaten én het zorgveld. We vragen je om eigenaarschap te nemen. Op je taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Je krijgt een omgeving waarin we elkaar ruimte en vertrouwen geven.

Lees meer over ons

We doen het samen

Je kijkt verder dan je eigen werk. Zo ontdek en leer je steeds weer nieuwe dingen. Je weet hoe jouw werk bijdraagt of impact heeft op het werk van de ander. Dit vraagt je om open en nieuwsgierig te zijn. We leggen actief de verbinding. Door elkaar te inspireren en te helpen excelleren.

Lees meer over ons