Arbeidsvoorwaarden & extra's

We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dat je uitgedaagd blijft, je je gewaardeerd voelt en je fysiek en mentaal lekker in je vel zit. Daar investeren we in. 

Daarom krijg je van ons niet alleen een salaris dat past bij jouw functie en ervaring, maar ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, verschillende tools om gezond te blijven én natuurlijk de mogelijkheid om thuis te werken.

Flexibel werken: thuis én op kantoor

Elkaar ontmoeten, vergaderen of samenwerken. Of geconcentreerd een plan uitwerken. Dat kan allemaal op kantoor, maar ook vanuit je eigen huis of op een andere locatie. Welke werkomgeving het beste past bij jouw situatie en werkzaamheden bepaal je (grotendeels) zelf. En verschilt per keer. We ondersteunen je hierin zoveel mogelijk, bijvoorbeeld met een laptop en eventueel een mobiele telefoon.

Voor de dagen die je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag. En als je naar kantoor komt, ontvang je natuurlijk een reiskostenvergoeding. Wil je met het OV of met de auto? Prima. Af en toe een dag met de fiets? Nog beter! Je bepaalt helemaal zelf hoe je naar je werk reist. Zowel je thuiswerkvergoeding als je reiskostendeclaratie regel je eenvoudig met een app.

Persoonlijk keuzebudget en pensioen

Heb je behoefte aan meer verlofuren, extra salaris of wil je gebruikmaken van fiscaal voordeel, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een fiets of vakbondcontributie? Met ons arbeidsvoorwaardenkeuzensysteem (AKS) bepaal je zelf hoe je jouw keuzebudget besteedt. Het persoonlijk keuzebudget bedraagt 16,33% over het salaris en is opgebouwd uit een vakantietoeslag (8%) en de eindejaarsuitkering (8,33%).

Natuurlijk zorgen we ook graag voor je als je later niet meer bij ons werkt. Daarom kun je rekenen op een goed pensioen dat is ondergebracht bij ABP. Je vorige pensioenaanspraken overdragen aan ABP is mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

Gezondheid en vitaliteit

Bij ons kun je rekenen op diverse tools waarmee je de regie kunt nemen over jouw vitaliteit en (werk)geluk. Zo kun je gebruikmaken van een voordelige sportregeling en ondersteuning van vitaliteitscoaches, loopbaanadviseurs en een bedrijfsmaatschappelijk werker. Daarnaast organiseren we (online) activiteiten, zoals yoga en mindfulness.

Ook kun je gebruikmaken van een werkgeversbijdrage in de collectieve ziektekostenverzekering. De hoogte van deze bijdrage hangt af van jouw pakketkeuze.

Besteed je naast je werk ook graag tijd met collega’s? We hebben een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door leuke activiteiten organiseert.

Leren en ontwikkelen

We zijn een lerende organisatie en continu in beweging. Dit geldt ook voor jou en daarom helpen we je bij je persoonlijke ontwikkeling. Of je nu net bent gestart met werken of al jaren werkervaring hebt.

Aan de hand van het continue gesprek met je leidinggevende werk je aan jouw resultaten en persoonlijke ontwikkeling. Is een training, workshop of (externe) opleiding nodig? De CAK Academie is dé centrale plek voor al jouw leer- en ontwikkelactiviteiten. Zo kun jij volop met ons meegroeien.

Wil jij ook bij ons werken?

Check onze vacatures