Ons aanbod

Bij het CAK vinden we het belangrijk dat je gezond en met plezier aan het werk blijft. Daar investeren we in. Je krijgt bij ons dus méér dan een salaris dat past bij jouw functie en werkervaring.

Balans tussen werk en privé

Een goede balans tussen werk en privé vinden we bij het CAK belangrijk. Daarom kennen wij een 36-urige werkweek. In veel functies kun je starten tussen 07.00 en 09.30 uur. Dit biedt jou de mogelijkheid om werk en privé perfect op elkaar af te stemmen.

Thuiswerken

Het CAK groeit naar volledig hybride werken waarbij, afhankelijk van je werkzaamheden en situatie, deels thuis en deels op kantoor gewerkt kan worden. Als werkgever willen we dit goed faciliteren. Je hebt daarom onder andere de mogelijkheid om thuiswerkmiddelen aan te vragen om je werkplek arbo conform in te richten. Daarnaast ontvang je een thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.

Reiskostenvergoeding

Als je met de auto of het OV naar het werk komt, dan vergoeden wij jouw reiskosten. Bij het CAK kun je kiezen voor een kilometervergoeding (max 75 km enkele reis) of een ov vergoeding per gemaakte reis. 

Kom je liever op de fiets? Dan kun je gebruikmaken van een aantrekkelijk fiscaal voordeel bij de aankoop van jouw nieuwe tweewieler.

Gezond werken

Wie zich gelukkig en fit voelt, is vaak productiever. Daarom investeren we in de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers. Zo kun je gebruikmaken van een voordelige sportregeling en ondersteuning van vitaliteitscoaches, loopbaanadviseurs en een bedrijfsmaatschappelijk werker. Daarnaast organiseren we (online) activiteiten, zoals yoga en mindfulness.

Onderneem je naast het werk graag andere activiteiten met collega’s? We hebben een actieve personeelsvereniging die het hele jaar leuke activiteiten organiseert.

Korting op jouw zorgverzekering

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed verzekerd zijn voor eventuele zorgkosten. Daarom kun je gebruikmaken van een werkgeversbijdrage in de collectieve ziektekostenverzekering. De hoogte van deze bijdrage hangt af van jouw pakketkeuze.

Leren en ontwikkelen

Omdat het CAK continu in ontwikkeling is, vragen we van jou hetzelfde. En daar helpen wij je bij. Of je nu starter bent of een ervaren professional. Aan de hand van de performancecyclus werk je aan jouw resultaten en persoonlijke ontwikkeling. Is een training, workshop of (externe) opleiding nodig? De CAK Academie is dé centrale plek voor al jouw leer- en ontwikkelactiviteiten. Zo groei jij met het CAK mee.

Aantrekkelijke pensioenregeling

Bij het CAK zorgen we graag voor je. Terwijl je bij ons werkt én als je later niet meer werkt. Je kunt dus rekenen op een prima pensioen, dat is ondergebracht bij ABP. Wil je vorige pensioenaanspraken overdragen aan ABP? Dat kan onder bepaalde voorwaarden.

Flexibele Arbeidsvoorwaarden

Heb je behoefte aan meer verlofuren, extra salaris of wil je gebruikmaken van een fiscaal voordeel, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een fiets of vakbondcontributie? Dat kan! Want met het arbeidsvoorwaarden keuzensysteem (AKS) bepaal je zelf hoe je jouw keuzebudget besteedt. Het persoonlijk keuzebudget bedraagt 16,33% over het salaris en is opgebouwd uit vakantietoeslag (8%) en de eindejaarsuitkering (8,33%).