Arbeidsvoorwaarden


In ons moderne personeelsbeleid sta jij centraal. Wij bieden dan ook een onderscheidend pakket aan arbeidsvoorwaarden met voldoende ruimte en flexibiliteit voor een optimale combinatie tussen werk en privé. Lees meer over wat wij jou kunnen aanbieden, via onderstaande links:

 1. Salaris en verlof
 2. 34-urige werkweek
 3. Pensioen
 4. Aantrekkelijke reiskostenvergoeding
 5. Kantoor en bereikbaarheid
 6. Fietsregeling
 7. Collectieve ziektekostenverzekering
 8. Loopbaanontwikkeling
 9. CAK Academie
 10. Introductieprogramma
 11. Aandacht voor gezondheid en vitaliteit
 12. Onbeperkte sportfaciliteiten
 13. Actieve personeelsvereniging

Salaris en verlof

Bij ons ontvang je een marktconform salaris conform de CAO voor Zorgverzekeraars. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je opleiding, je werkervaring en je functie. Elk jaar ontvang je in mei 8% vakantietoeslag en in november 8,33% eindejaarsuitkering. Dit laatste is je 13e maand. Bij een 40-urige werkweek heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar.

34-urige werkweek

Wij kennen een 34-urige werkweek. Afhankelijk van je functie is het eventueel mogelijk om 36 – 38 of 40 uur per week te werken. In veel functies kun je bij ons starten met je werkdag tussen 07:00 en 09:30 uur. Dit biedt jou de mogelijkheid om werk en privé perfect op elkaar af te stemmen.

Pensioen

Wij hebben onze pensioenen ondergebracht bij ABP. Je kunt je pensioenaanspraken die je tot nu toe hebt opgebouwd, onder bepaalde voorwaarden, inbrengen bij ABP. Dit gaat via een waardeoverdracht.

Aantrekkelijke reiskostenvergoeding

Je kunt bij ons kiezen voor een reiskostenvergoeding o.b.v. het aantal kilometers voor woon-werkverkeer of voor een ov-abonnement. Als je kiest voor dit laatste dan krijg je van ons je abonnement volledig vergoed, ongeacht of je 5, 4 of 3 dagen per week werkt. Als je kiest voor een kilometervergoeding dan ontvang je € 0,19 per kilometer voor de heen- en terugreis.

Kantoor en bereikbaarheid

Sinds februari 2012 zijn wij in een modern kantoorgebouw in het zakelijke hart van Den Haag gevestigd: het Beatrixkwartier. Wij hebben als een van de eerste organisaties in Nederland een BREEAM onderscheiding gekregen voor meest duurzame en maatschappelijk verantwoorde kantoorpand. Vlak voor onze deur bevindt zich de halte van de Randstad Rail 3 en 4 (halte Beatrixkwartier). Ook de trams 2 en 6 stoppen vlakbij de Beatrixlaan: stap dan uit bij halte Ternoot. Den Haag CS  en NOI zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Fietsregeling

Als je op de fiets naar je werk wilt komen, dan krijg je bij ons de mogelijkheid om extra voordelig een fiets aan te schaffen.

Collectieve ziektekostenverzekering

Wij vinden het belangrijk dat je een goede zorgverzekering hebt en dragen hier als werkgever graag een steentje aan bij. Wij geven je daarom een aantrekkelijke werkgeversbijdrage in de collectieve ziektekostenverzekering. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van je pakketkeuze.

Loopbaanontwikkeling

Omdat wij een grote organisatie zijn en een grote variëteit aan vakgebieden, taken en functies in huis hebben, zijn wij een aantrekkelijke werkgever voor zowel starters als ervaren professionals. Als je een baan bij ons ambieert dan vragen wij aan jou om aan drie kerncompetenties te voldoen: klantgerichtheid, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Naast deze drie kerncompetenties zijn er per functie nog vijf andere competenties vastgesteld. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt ontwikkelen. Daarom doen wij aan performancemanagement. Dit bestaat uit een aantal terugkerende gesprekken tussen jou en je leidinggevende. Hierdoor stellen we je in staat om samen met je leidinggevende aan je eigen functioneren, ontwikkeling en loopbaanplanning te werken. We hebben een professionele afdeling HR Development (HRD), die je daarbij kan helpen en ondersteunen en een eigen online CAK Academie.

CAK Academie

Het CAK is een organisatie die continue in beweging en ontwikkeling is. Bij het CAK hechten we veel belang aan het ontwikkelen van jou als medewerker. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij als nieuwe collega zelf initiatief neemt tot het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden en dat je hierin blijvend investeert. Als CAK stimuleren we dit.
Naast een professionele afdeling HR Development hebben we ook een unieke moderne digitale leeromgeving, waar je, zowel vanuit huis als op het werk, diverse e-learning programma’s kunt volgen. Je vindt hier een groot aanbod aan  e-learnings, workshops, trainingen en cursussen.  Interne maar ook externe opleidingen die kunnen worden gevolgd bij zorgvuldig geselecteerde opleidingsinstituten. Deze zijn gerangschikt naar de competenties die nodig zijn voor jouw functie.

Via de uitgebreide gepersonaliseerde zoekfunctie kun je eenvoudig de juiste training vinden en deze gemakkelijk aanvragen dankzij het geautomatiseerde aanvraagproces. Iedere maand wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe titels. Van persoonlijke effectiviteit tot Office vaardigheden en van social media, conflicthantering tot omdenken.

Introductieprogramma

Een goed begin is het halve werk. Daarom krijg je als nieuwe collega direct op je eerste werkdag van ons een modern digitaal introductieprogramma aangeboden waarin je o.a. kennismaakt met onze organisatie, wie we zijn en wat we doen. Omdat we persoonlijk contact erg belangrijk vinden, word je door je eigen leidinggevende en je collega’s op weg geholpen gedurende je eerste werkdagen. Iedereen krijgt daarnaast de gelegenheid om een introductiedag bij te wonen waarin je o.a. persoonlijk kennis maakt met onze directie, mee kunt luisteren bij ons Klant Contact Center en een kennismaking met collega’s van andere afdelingen.

Aandacht voor gezondheid en vitaliteit

Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en fit voelt. Daarom besteden wij veel aandacht hieraan en helpen wij je hierbij. Zo hebben we een goede sportregeling, kun je meedoen aan yoga op het werk en doen we als CAK mee aan diverse hardloopwedstrijden. Twee keer in de week is er daarnaast fruit voor alle medewerkers beschikbaar in onze pantry’s.

Onbeperkte sportfaciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en fit voelt. Daarom bieden wij medewerkers van het CAK onbeperkte sportfaciliteiten via BedrijfsFitnessOnline (BFO) voor 8 euro per maand.

Actieve personeelsvereniging

Wij hebben een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten organiseert voor haar leden, zoals een zomerbarbecue, een kerstborrel, een Sinterklaasfeest voor kinderen, etc. Daarnaast kun je via de personeelsvereniging korting krijgen voor o.a. attractieparken, bioscoopbezoek, etc.