Werken bij het CAKHet CAK biedt jou een aantrekkelijke en informele werkomgeving waar de mens centraal staat. Omdat wij ons als organisatie continu blijven ontwikkelen, vind je bij ons voldoende ruimte voor persoonlijke groei en verdere ontwikkeling.

Vroeg of laat krijgt bijna elke Nederlander met ons te maken, zelf of via iemand in de directe omgeving. We beschouwen iedere burger dan ook als klant. Het gaat bijvoorbeeld om mensen die een eigen bijdrage moeten betalen voor een voorziening. Of om mensen met vragen over veranderingen in de zorg of hun persoonlijke situatie. Wij streven er altijd naar dat zij bij het CAK duidelijkheid, eenvoud en gemak ervaren en inzicht en overzicht hebben in hun persoonlijke situatie.

Jij maakt het verschil

In dat contact met onze klanten maken wij het verschil. Jij werkt, samen met je collega’s, aan een goede dienstverlening aan onze klanten.

Bij het CAK is geen dag hetzelfde door de continue ontwikkelingen in de publieke sector. Zo is onze organisatie de afgelopen jaren flink gegroeid als gevolg van de (nieuwe) regelingen die we uitvoeren. We hebben al veel gedaan om onze organisatie goed uit te bouwen, maar er blijft altijd werk te verrichten. Bijvoorbeeld als het gaat om procesverbeteringen of de versterking en verder professionalisering van de organisatieonderdelen. En ook nieuwe opdrachtgevers en nieuwe klantgroepen zorgen ervoor dat we continu in ontwikkeling blijven. Bij alle werkzaamheden stimuleren wij klantgerichtheid, samenwerking en verantwoordelijkheid nemen.

Zit er een vacature voor je bij?

Zoek je een baan waarin jij het verschil kunt maken? Een functie waarin je vanuit jouw professionaliteit samen met je collega’s kunt bijdragen aan onze zorgvuldige dienstverlening? Kortom, een baan waarin jij onze klanten steeds centraal zet? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s op verschillende afdelingen en vakgebieden. Kijk gelijk of er een passende vacature voor is.