Routebeschrijving

Ons bezoekadres

Prinses Beatrixlaan 7
2595 AK Den Haag

Algemeen telefoonnummer

088 – 711 4000

Bezoekers van het CAK moeten zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Neem daarom altijd je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee.

Met het openbaar vervoer

Het CAK is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons gebouw ligt op 10 à 15 minuten loopafstand van de NS-stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI. Vanaf deze NS-stations kun je gebruik maken van de Randstadraillijnen 3 en 4 naar de halte Beaxtrixkwartier.

Tip: plan jouw reis van tevoren via www.9292.nl.   

Routebeschrijving per auto

Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht:

  • Neem op de A12 afslag 2 richting Centrum/route zuid/Station Centraal. Houd rechts aan en sla op de kruising rechtsaf naar de Juliana van Stolberglaan.
  • Neem op de Juliana van Stolberglaan na ongeveer 400 meter de eerste afslag naar rechts. Dit is de Prinses Beatrixlaan.
  • Ons gebouw bevindt zich aan je rechterhand.

Parkeren bij het CAK

Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s van bezoekers is beperkt. Bespreek vooraf met jouw contactpersoon bij het CAK of je met de auto komt. En zo ja, wat jouw kenteken is. Voor een parkeerplaats volg je de bovengenoemde routebeschrijving.

Parkeren in de omgeving

In de omgeving van ons gebouw bevinden zich parkeerplaatsen waarvoor je moet betalen.

Tip: ons gebouw is vlakbij de halte Beatrixkwartier van Randstadrail. Het is daarom handig om te parkeren bij één van de P&R-parkeerplaatsen bij Randstadrailstations en daar de Randstadrail te nemen tot halte Beatrixkwartier. Je kunt bijvoorbeeld parkeren bij P&R NS-station Den Haag Laan van NOI, Van Alphenstraat 102 TO, 2274 NE Den Haag.