Matthijs van der Linden

recruitment intelligence specialist | KCC | ICT | Frontoffice | Backoffice

Als sourcing specialist en recruiter ben ik constant op zoek naar de juiste professionals voor de openstaande functies bij het CAK: mensen die ons willen helpen bij het realiseren van onze doelstellingen waarbij onze klanten centraal staan. Mijn focus ligt op het actief (online) benaderen van specialisten en leidinggevenden en op de werving voor ons Klant Contact Center.

Wat mij erg enthousiast maakt over mijn functie is het verschil tussen deze twee manieren van recruitment. Het werven van specialisten en leidinggevenden doe ik veelal digitaal via een intensieve zoektocht langs verschillende online kanalen. Terwijl ik met de nieuwe medewerkers van ons Klant Contact Center juist veel face-to-face gesprekken voer. Daarnaast hou ik mij ook graag bezig met arbeidsmarktcommunicatie en het beheer van de (software)systemen die ons Recruitment-team gebruikt.

Ik haal mijn energie vooral uit deze diversiteit: zowel uit het vinden van die ene ICT-specialist als uit het laten starten van een groep goede Klant Contact Center medewerkers.

Heb je nog vragen of zie je een interessante vacature? Neem dan gerust contact met me op.