CAK op de radio bij Werken.FM

2 juni 2016
Dinsdag 31 mei van 11.00-12.00 uur gaf Matthijs van der Linden, Recruiter, een interview aan Werken.FM over werken bij het CAK, onze arbeidsmarktcommunicatie en de award die we vorig jaar gewonnen hebben.

Het interview kun je terugluisteren op de website via deze link: http://www.werken.fm/de-ochtenduren-dinsdag-31052016-deel-2/.

Eind november 2015 wonnen we als CAK de felbegeerde recruitment tech award. We wonnen deze prijs voor ons innovatieve en effectieve online assessment voor het Klant Contact Center. 
“Voor het werven van 14 medewerkers hadden we 300 sollicitaties nodig. Nu nog maar 80”.

Matthijs van der Linden: “Leuk dat we met deze case nog steeds de aandacht trekken en erover mogen vertellen. Het spreekt veel organisaties aan dat wij met deze manier van werven de sollicitant een goede indruk van onze organisatie en het werken bij het KCC geven. Tegelijk bieden we hem of haar een passend beeld van zijn of haar profiel en of dat bij het CAK past. En dat op een creatieve manier door middel van een game, een test en video. Het resultaat? Voor het werven van 14 medewerkers waarvan het profiel goed aansluit bij het CAK hadden we 300 sollicitaties nodig. Nu nog maar 80. Een win-win situatie dus.”

Werken.FM is het radiostation voor de arbeidsmarkt van Nederland. Werken.FM maakt radio voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.